Unknown

Ontdek samen met uw collega's of vrienden de vele mogelijkheden die het bbq'en te bieden heeft. Zomer of winter, een BBQ workshop is het gehele jaar door een leuke vorm van teambuilding of een gezellig vriendenuitje.
Samen met u en uw vrienden of colllega's bereiden we de meest uiteenlopende bbq-gerechten. Een dagdeel vol leerzame en culinaire hoogtepunten! Van voorgerecht tot en met nagerecht wordt u begeleid door onze grillmaster(s) en leert u de kneepjes van het vak.
Bij Mattie's Grill kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Voor elk wat wils! 

Een BBQ workshop is een bijzonder leuk kado om te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs-, vrienden of familiefeest. U en uw gasten genieten van de heerlijke gerechten en kunnen uiteraard de recepten mee naar huis nemen.


Arrangementen

  • BBQ Basic : Dé BBQ workshop waarbij gegrild wordt op gas-, elektrische, en houtskoolbarbecues. Natuurlijk komen ook de Amerikaanse manier van bbq’en (low & slow) en het traditionele grillen (high & fast) aan bod en leert u wat de voornaamste verschillen tussen deze bereidingstechnieken zijn.
  • Mattie's Smoke:  De enige goede reden om voedsel te roken? Ongeëvenaard genot! Verrijk uw bbq-feest tijdens en na deze workshop met mals gerookte vis, vlees en gevogelte. Verander groenten met wat geurige rook in spannende lekkernijen. Tijdens deze workshop leert u o.a. roken op de smoker en op de barbecue en bent u in mum van tijd thuis in de wereld van het roken van voedsel.
  • Vis roken: Vis roken heeft absoluut Mattie's interesse gewekt. Die van u misschien ook? Tijdens deze workshop wordt u uitgelegd hoe u verschillende vissoorten kunt roken, zowel warm als koud. 
  • Stoer Vis & Grill: Mattie's Grill had reeds de workshop vis roken. Nu is er een nieuwe variant: forel vissen waarna je de eigen vangst rookt en eet. De hele dag lekker buiten bezig. 
  • Ladies High BBQ: Een BBQ leent zich toch alleen voor hamburgers en speklappen en dat is toch iets meer voor mannen?? Ahum, hoog tijd om alle vooroordelen een even van tafel te vegen. 
  • Winter BBQ: Natuurlijk barbecueen we niet alleen in de zomer buiten... sterker nog, misschien is het in de winter nog leuker ook! De knusse ambiance in de wintertijd vinden wij fantastisch! Een heerlijke winter BBQ met een paar vuurkorven en gluhwein! 
  • Kerst BBQ: Tijdens dit arrangement leert u een compleet kerstmenu opzetten en bereiden. 

Liever een ander arrangement of een aangepast menu? Het spreekt voor zich dat wij graag jullie wensen bespreken.  
Meer informatie over onze BBQ Workshops? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon of Whatsapp: 06-24097478
of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wilt u de workshop op een andere locatie vraag dan naar de mogelijkheden. Dit kan tegen een meerprijs.

 

 

 

 

Over Mattie's Grill

Mattie's Grill is als een uit de hand gelopen hobby begonnen. Maar is nu een professioneel gecertificeerd bedrijf dat is gespecialiseerd in het geven van Weber workshops, low and slow barbecue catering, markten en fairs, workshops voor grote groepen en workshops op locatie.

Het laatste nieuws

Snelle links