Tel: +31(0) 53 4788 733

BBQ workshops FAQ

Ik heb een voedselallergie, kan ik ook aan de workshops meedoen?

Jazeker, stuur ons op voorhand wel even een mailtje naar info@mattiesgrill.nl.

Is er een minimum leeftijd?

Nee hoor, met bbq’en kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het is wel handig als je erg jong bent dat er begeleiding mee is. Tenslotte wordt er wel met messen en vuur gewerkt.

De workshop is inclusief eten en drinken, hoeveel mag ik drinken?

We gaan niet tellen, we zijn tenslotte in Twente en zijn de lulligste niet. Maar we zouden het wel waarderen als je de aandacht houdt op het barbecueën. Dan blijft het ook gezellig voor iedereen. Ben je toch dronken en wordt je vervelend? Dan zetten we je een deurtje verder.

Wat voor kleding trek ik aan naar de bbq workshop?

Afhankelijk welke workshop geboekt wordt krijg je van ons een schort om je kleding te beschermen. Er wordt gewerkt met houtskool en je gaat koken, dus trek niet je nieuwste kleding aan. Kleding die lekker zit en eventueel vies mag worden. Verder wordt er natuurlijk vooral buiten gekookt, dus kleed je naar het weer.

Er staat minimaal 12 deelnemers, gaan workshops altijd door?

Nee, helaas niet. Als voor een bbq workshop minder dan 10 deelnemers zijn aangemeld, dan is er een grote kans dat de workshop niet doorgaat. We laten dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Je kunt dan of je geld terug krijgen of je deelname doorschuiven naar een andere datum.

Ik heb tickets gekocht maar ik kan toch niet, wat nu?

Je mag tot 4 weken voor aanvang je geld terug vragen of van datum wisselen. Bij annulering tussen de 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht.  Binnen de 2 weken kun je helaas geen geld terug vragen of van datum wisselen. Je kunt dan alleen zelf de tickets nog  doorverkopen als je niet kunt komen. Laat ons wel even weten wie er voor je in de plaats komt.

Ik wil graag een workshop cadeau doen, kan dit?

Jazeker! Wat is er nu leuker dan een bbq workshop kado te geven en te krijgen!? Klik hier en zoek een passende workshop!