Tel: +31(0) 53 4788 733

BBQ-GRILL WORKSHOP IN EIGEN ACHTERTUIN?

We bouwen in uw eigen achtertuin (of op een andere locatie) de complete setting voor de leukste BBQ workshop! We nemen verschillende soorten barbecues mee, tenten, tafels om aan te bereiden en natuurlijk de mini Grill supermarkt. Kortom alles voor de ultieme BBQ beleving samen met je vrienden, familie en/of collega’s. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een groep van minimaal 10 personen, een tuin, een stroompunt en een drankje. De rest doen wij. Een BBQ workshop van Mattie’s Grill staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

Uitgelichte workshops

bbq basis workshop

BBQ BASIC

Tijdens deze workshop maken we je bekend en enthousiast voor het grillen op houtskool-, gas- en elektrische barbecues;
Je leert de temperatuurzones herkennen en je ontdekt de verschillen tussen barbecueën op kolen, elektra en gas. Je leert de directe en indirecte grill methode toepassen. We behandelen de do’s and don’ts. Met andere woorden, je leert de BBQ kennen als echte alleskunner en er wordt een heerlijk 4-gangenmenu bereid zoals pizza van de BBQ, beercan chicken, picanha, groene asperges, hasselback potatoes en natuurlijk een lekker dessert.

  • Duur: 4-uur
  • Prijs vanaf € 69,00 p.p. incl. btw

american style workshop bbq

AMERICAN STYLE

Tijdens deze workshop maken we je bekend en enthousiast voor het grillen en roken van de authentieke Amerikaanse BBQ gerechten. We demonstreren je hoe je de perfecte spareribs rookt. We leren je van alles over de verschillende type BBQ’s. We gaan je meer vertellen over direct- en indirect barbecueën en natuurlijk allerlei tips & trics. We maken beerinfused chicken wings, spareribs, american deep pan pizza, cheeseburgers, coleslaw, mac’n cheese, jalapeño bacon poppers en super lekker dessert.
Een te gek programma voor de BBQ- en vleesliefhebber.

  • Duur: 4,5-uur.
  • Prijs vanaf € 79,00 p.p. incl. btw

 

AANVRAGEN

Goed om te weten

Wij komen op locatie en nemen alle BBQ’s, tafels voor de bereidingen en tenten mee. Verder hebben we enkel een stroompunt nodig.  Dit kan dus in de tuin van het gemeentehuis, een feestlocatie of bij iemand in de tuin.
Veel zelf doen tijdens deze workshop is ons uitgangspunt, daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Wij gebruiken alleen ingrediënten van hoge kwaliteit, waar mogelijk biologisch en zullen rekening houden met alle vormen van (gezondheids)diëten en religies.

Langere of kortere workshops (bijvoorbeeld in combinatie met een andere activiteit), specials, catering? Stuur je wensen of neem contact op en we maken een offerte op maat. Graag horen we dan naast de wens het verwachte aantal personen, de evt datum, tijd en locatie.