THE ART OF GRILLING

THE ART OF GRILLING

THE ART OF GRILLING
Houd jij ook zo van de gezellige, nostalgische sfeer die er hangt op het moment dat de briketten worden aangestoken? Geniet je van het aansteken van je Summit Charcoal Grill en wil je een meester worden in de kunst en de mogelijkheden van het houtskoolgrillen? Of je pas net begonnen bent of al BBQ-ervaring hebt, deze cursus is perfect voor alle houtskoolfanaten. Beginnend met de iconische 57 cm kettle leer je eerst alle belangrijke vaardigheden, aansteken van de barbecue tot grillmethodes. Daarna is het tijd voor de meer gevorderde kunsten van het roken en bakken. Daarbij maak je gebruik van zowel de Weber® Smokey Mountain Cooker roker als de geavanceerde Summit Charcoal Grill.

Duur: 5-uur
Prijs € 75,- p.p. incl. btw. vanaf 10 personen

Privé (bedrijfs) workshops zijn aan te vragen vanaf 10 personen. Deze zijn naast onze vaste locatie ook op een door jou gekozen locatie te boeken.
Stuur ons een mail met het aantal personen, keuze workshop, locatie, gewenste datum en wij sturen je z.s.m. een offerte.
Individueel of met een kleinere groep deze workshop boeken? Schrijf je dan in voor één van de workshops op de Weber website.

Categories

The art of grilling

Mattie's Facebook

Mattie's Grill

J.W. Racerhuis

Marktstraat 15, Oldenzaal

0031(0)6 24097478
info-at-mattiesgrill.nl

http://mattiesgrill.nl

 
 
 

Contact


whatsapp mattiesgrillof bel 0031(0)6 24097478

Mail:  info[@]mattiesgrill.nl

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2017 Mattie's Grill

Search