Wil je met het mooie weer niets liever dan gezellig samen buiten koken en grillen? Dan is een Kamadoe Joe echt iets voor jou, want dit is de meest vernieuwende keramische barbecue. De makers van de Kamadoe joe wilden de perfecte grill ontwikkelen en hebben zich laten inspireren door de vele bereidingstechnieken die mogelijk zijn. Het zijn immers niet zomaar barbecues.

Met de Kamado Joe kun je werkelijk alles bereiden. Van low & slow, grillen en roken tot het bakken van pizza’s en brood. Je zult versteld staan van je eigen kookprestaties. Het keramiek van de Kamado Joe is van topkwaliteit en hij heeft vele ‘slimme’ functies en accessoires die bij de meeste barbecues ontbreken of alleen optioneel verkrijgbaar zijn.

Op 20 en 21 april steekt Mattie het houtskool aan en verteld hij je alle mogelijkheden van de Kamado Joe BBQ.

 

Direct een KAMADO RESERVEREN?
Wil je niet wachten tot woensdag of donderdag, reserveer dan je Kamadoe Joe! Vul het online bestelformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op.  Je kunt natuurlijk ook bellen 053-4788733. We kunnen de Kamado Joe ook bij je thuis bezorgen, gratis in Twente, daarbuiten starttarief € 50,00 + € 0,53 cent per gereden km excl. btw.

L