Tel: +31(0) 53 4788 733

Voor bedrijven - Mattie's Grill

Op zoek naar een culinaire en recreatieve break tijdens uw bijeenkomst met relaties of personeel?

Verrijk dan uw vergadering, training, personeelsfeest, teambuildingsdag of bedrijfsevent met een bijzondere BBQ workshop.
Onze interactieve BBQ workshops zijn een originele manier om het programma te doorbreken/ aan te vullen en uw gasten te culinair te vermaken.

De BBQ workshops zijn tevens in te zetten als trainingsinstrument bij o.a. managementtrainingen, werving- en selectie procedures, groepsprocessen of teambuildingsessies.

 

Laat u inspireren aan de hand van onze sfeerimpressies.

Mattie’s Grill is de enige officiële mobiele Weber Grill-Academy. Dit betekent dat u voor uw bbq workshop niet speciaal naar onze locatie hoeft af te reizen, maar wij deze volledig op locatie (in heel Nederland) kunnen verzorgen.

Met onze mobiele keuken bouwen we in de buitenlucht de complete bbq workshopset met gas, elektrische en houtskoolbarbeque’s. Op de parkeerplaats van het bedrijf, op het strand of midden in het bos, we hebben al op vele bijzondere en inspirerende locaties onze mobiele grilll-academy opgebouwd. Een barbecue evenement van Mattie’s Grill staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden. Laat het evenement culinair begeleiden door een wijnproeverij of een bierproeverij en uw diner is compleet.

BEDRIJFSWORKSHOPS

Neem contact op