GET

YOUR HANDS DIRTY!

Geniet van de gezelligheid samen met vrienden, collega’s en enthousiaste medebarbecueërs in onze workshops en leer samen het vuur te beheersen en heerlijke originele gerechten te bereiden. Je gaat aan de slag met de beste geselecteerde ingrediënten en we laten je zien hoe je met de juiste kruiden en barbecuetechnieken een geweldig compleet diner op tafel kunt zetten.

QCave

In de Qcave van Mattie’s Grill hebben we een complete workshop ruimte gecreëerd om jou in een super toffe omgeving alles te leren over BBQen. Je staat tussen de meest fantastische BBQ’s en accessoires die we ook inzetten tijdens de workshops, hoe gaaf is dat? Onder het genot van een drankje, ga je voorbereiden in de Qcave om vervolgens in onze Grillgarten een complete maaltijd te bereiden op diverse BBQ’s.

OP LOCATIE

Mattie’s Grill verzorgd als een van de weinige grillmasters BBQ workshops op locatie. We bouwen in de buitenlucht een complete setting voor de ultieme BBQ beleving met verschillende soorten barbecues. Op de parkeerplaats van het bedrijf, op het strand of midden in het bos, we hebben al op vele bijzondere en inspirerende locaties onze grill academy opgebouwd.
Een BBQ workshop van Mattie’s Grill staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden. Vraag een offerte aan voor een workshop op locatie.

    Ik wil graag meer weten over:
    cateringbbq workshopbbq workshop op locatieevenementlunch foodtruckreservering kamado-joewinkel afspraak