Loading...

Wil je met het mooie weer niets liever dan gezellig samen buiten koken en grillen? Dan is een BOLISS vuurschaal bbq grill huren echt iets voor jou, want dit is dé nieuwste manier van buiten eten!

Steek het vuur aan, nodig (zodra het weer kan) de leukste mensen uit en geniet samen van het heerlijke buiten koken. Huur de Boliss voor een (bedrijfs)feest, als professional in de foodservice, restauranthouder, tijdens een weekend weg, bij je vakantiehuis, of heerlijk in je achtertuin!

Uniek design van de BOLISS BBQ BUITENKEUKEN
De BOLISS is een veelzijdige buitenkeuken en eyecatcher voor elk event. Het is een kegelvormige vuurschaal met een brede, platte buitenrand met opstaande rand als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte geleidelijk uit, waardoor de kookplaat meerdere temperaturen heeft en je er verschillende producten tegelijk mee kunt bereiden. Ook zorgt het voor extra warmte op een mooie zomeravond.

DUTCH DESIGN EN OERDEGELIJK VAKMANSCHAP
De Boliss is in Nederland ontworpen en ontwikkeld. De Boliss wordt gemaakt van het beste staal. Dat doen we met het grootste vakmanschap en oog voor de kleinste details. Daarom is Boliss niet alleen stijlvol en stoer, maar ook eenvoudig in gebruik en bijna moeiteloos schoon te maken.

WAT MAAKT BOLISS® ECHT UNIEK?

  • Eenvoudig in gebruik

  • Makkelijk schoon te maken

  • De opstaande rand voorkomt druppelen

  • De vuurintensiteit (en dus de temperatuur) is aanpasbaar via de aslade

  • De onderzijde van de plaat is verzonken om schuiven te voorkomen
  • De ingebouwde opening voor houtopslag

  • Een groot vuuroppervlak onder de plaat zorgt voor evenwichtige warmteverdeling

  • Gebruik van uitstekende kwaliteit cortenstaal (6mm dikte)

Direct een BOLISS huren?
Je kunt al een BOLISS huren voor € 160,00 per dag, of een heel weekend van vrijdag t/m maandag voor € 250,-. Je hebt daarnaast gedroogd hout nodig, zak van 16 kilo voor € 25,00. Je kunt de bbq bij ons op komen halen. Kom dan wel met zijn 2-en, want de Boliss is niet in je eentje te tillen. We kunnen de BOLISS ook bij je thuis bezorgen, starttarief € 50,00 + € 0,53 cent per gereden km excl. btw.

Liever een kok erbij? Deze mogelijkheid bieden wij ook.

Kun je niet wachten om de Boliss te huren en aan te steken? Neem dan contact met ons op via 053-4788733 of vul ons online bestelformulier in.